L’Infantil masculí hem tancat la temporada amb la nostra participació en el torneig  EURO YOUTH BASKETBALL CUP – U14, a Barcelona. Ha estat un torneig molt intens, on heu anat creixent partit a partit. Hem pogut jugar contra equips totalment desconeguts per nosaltres: el CE Diagonal Mar, el Bordeaux Basket Academy, CB Viladecans i el The Travel Team, a tots ells moltes gràcies per a compartir aquests dos dies de bàsquet. I a l’organització per donar-nos l’oportunitat de tornar a participar en un torneig després de molts mesos sense poder fer-ho.

I a vosaltres, us felicitem pel bon joc, per la lluita constant els 40 minuts de cada partit, per ser cada vegada més generosos i funcionar com un equip. Avui heu tingut un premi gros i us heu proclamat campions del torneig. Moltíssimes felicitats a tots! I també a en Manel, que s’ha endut l’MVP!

I ara sí, després d’una temporada complicada, en què heu treballat molt, gaudiu de les vacances. Ha estat un plaer compartir amb vosaltres aquest darrer any, continueu amb aquestes ganes i seguireu aprenent i passant-vos-ho d’allò més bé jugant a bàsquet!

Fins ben aviat!

Vilafant, oè!!