Pel Vilafant hem jugat Alba, Estela, Eva, Gisela, Mar, Mireia, Mariona, Martina, Núria, Ona, Estel i Xènia.

Parcials 8-32, 6-21 , 6-15, 15-8

Ens desplacem un divendres a la nit a jugar contra l’altra equip invicte fins al moment. Tenim clar quina és la seva jugadora de referència i com hem de sortir si volem emportar-nos el partit.

I tal dit, tal fet: un primer quart de llibre tant en defensa com en atac. Totes les jugadores aportant en els dos costats i fent xalar la banqueta.

El segon quart ha estat molt semblant al primer, però ens ha costat una mica mes anotar. Així i tot el parcial al descans era fantàstic: 14-53.

Parlem al descans de la importància de no baixar i continuar igual. I si que ho fem en defensa, però en atac la nostra poca tensió ens fa tenir errors que abans no fèiem.

I el darrer quart és un drama: la poca tensió en atac es trasllada a la defensa, on rebem mes punts en 10’ que en tota la primera part. No assolim l’objectiu marcat a la mitja part.

Es demostra que sense tensió, som un equip molt fluixet.

En resum, moltes coses positives amb l’aportació de les 12 tant en atac, en defensa i quan estem a la banqueta. I unes quantes coses a millorar de cares al proper partit.

Gracies per donar un cop de mà tant a l’Alba com l’Ona, així com la Laia per la feina feta.

Proper dissabte agafarem l’AVE rumb al partit…..