Inici de partit on no defensem amb la intensitat necessària. Això ens porta a que l’atac tampoc el fem amb intensitat. Errem molts de tirs fàcils, entrant en una espiral de negativitat important.

El segon quart millorem intensitat en defensa però continuem amb un munt d’errors en atac. L’equip local se’ns posa 5 amunt, i és aquí on fiquem dues cistelles seguides, fem un canvi de xip mental, i tot allò que no entrava, ara comença a entrar.

I el tercer quart apareixem al partit tant en defensa com en atac, trencant el partit amb un parcial fantàstic i, per fi, apareix el somriure a les cares de les jugadores.

El darrer quart, entre que les forces ja no acompanyen, i algunes decisions que ens treuen de polleguera, acabem el partit amb un parcial pobre en atac.

El partit també va tenir un fet important, el debut de la Xènia Burgas de l’infantil. Vist els pocs efectius, ens va venir a donar un cop de mà. Moltíssimes gràcies. I agrair a tota la claca de l’infantil femení que va venir a animar a la Xenia … i a les sub21 així com els familiars i amigues de les jugadores. Moltíssimes gràcies.

Només desitjar que aviat puguem comptar amb l’Estel i que l’Alba es recuperi aviat. L’equip us necessita.

El bàsquet amb un somriure és més fàcil de jugar!!!!