Anàvem a Torelló amb un equip, jove, però amb moltes ganes.

Primers 20 minuts, molt bons. Bona defensa, amb bona selecció de tirs en atac. Arribem al final de la primera part amb la sensació que la diferència tindria que ser més gran. Els errors en tirs senzills i la falta d’encert des del tir lliure marquen aquesta diferència.

En tres minuts del tercer quart som capaços d’augmentar l’avantatge fins a 11 punts. Aquí comença el drama. Des del rebot ofensiu, ens comencen a fer molt de mal, els donem segones i terceres opcions, regalem molts 2+1. Ells comencen a créixer a creure en la victòria i nosaltres cada cop som més petits. El seu nivell d’intensitat no para de créixer i nosaltres cada vegada anem a  menys. Sense capacitat de resposta en defensa, en atac tothom fa la guerra pel seu costat, fallem tot el que tirem, la selecció de tir és nefasta. Resultat en 17 minuts passem de +11 a -21.

En aquest casos, fa falta escoltar el nostre crit abans del partit.

Agrair la presencia i ajuda dels sots25, suposo que no és el millor debut a segona, però segur que us ajudarà a créixer. Us necessitarem en molts partits. Repeteixo, moltes gràcies.

Ens veiem dimarts.