Han jugat: Xavi (15), Adrià V. (15), Albert (9), Guillem(2), Vicente (5), Quintana, Pau C.(8), Pere (22), Descamps (6), Caritg, Margall (5), Gascon.
Tirs lliures: 27/25
4 triples: Xavi, Pere, Vicente, Castillo.

Parcials: 22-16 / 17-13 / 17-19 / 29-25

Teníem clar que s’havia treballat molt bé durant la pretemporada. Però en l’últim entrenament van començar a sortir dubtes i nerviosisme, els canvis proposats no deixaven veure el treball i esforç de la pretemporada.

El debut no era fàcil, contra el Banyoles a casa. El Banyoles proposa un joc molt ràpid, pressionant durant tot el parit en tota la pista. En general vam controlar el partit.

Un bon inici, intentant atacar com portem treballant tota la pretemporada, bona circulació de pilota, però ens va faltar una mica més d’encert per acabar el quart amb una mica més d’avantatge. El segon quart va seguir amb la mateixa tònica.

Després del descans, la pressió del Banyoles ens va fer patir més, van venir les precipitacions i tot seguit els nervis. Per sort no es va veure reflectir en el marcador. L’últim quart va ser un intercanvi de cistelles on el nostre encert des del tir lliure ens va permetre ampliar una mica més l’avantatge.

Moltes felicitats, fins dimarts.