Xavi (17), Adrià V. (14), Albert (7), Vicente (7), Quintana (2), Castillo, Pere (5), Descamps (9), Margall (2), Gascón (17).
Tirs lliures: 11/22
11 triples: Descamps (3), Xavi (2), Vicente (2), Gascón (2), Adrià V., Albert.
Parcials: 21-11 / 20-19 / 21-16 / 18-17

Els derbis contra l’Adepaf sempre són partits diferents, molts ex-Adepaf al Vilafant, algun ex-Vilafant a l’Adepaf. Amics als dos costats, família als dos costats. Jugadors que volen jugar tot i estar malalts, jugadors que volen jugar tot i tenir febre la nit anterior. Això a la pista.

A la grada ganes de veure el partit, com dirien alguns, la millor entrada de la temporada. Animant, cridant, … un luxe per un equip com nosaltres.

El partit ja feia dies que es jugava, tothom es coneix molt. El bon moment que viu l’Adepaf, la seva última victòria davant el líder, ens posava a tots en alerta. La classificació no reflecteix el seu potencial real.

Amb un gran primer quart, defensivament molt bo, on només poden anotar de tres i ofensivament estrany per part nostre, 5 triples (normalment els fem en tot el partit), podem marxar 10 punts.

Segon quart, molt més igualat, segueix l’encert exterior per part dels dos equips. Per part nostre gestionem molt malament les faltes, els concedim molts tirs lliures i no podem agafar més distància en el marcador.

A la mitja part tenim clar que el partit s’ha de rematar, no ens podem permetre que agafin aire. Intentem augmentar la intensitat al darrera, cosa que aconseguim relativament. El nostre encert exterior segueix. Agafem més distància en el marcador, sense ser determinant. Però ja només queden 10 minuts.

Un últim quart estrany, que ja començava amb un tir lliure per una tècnica al final del tercer i que al minut 8 es va acabar amb dos expulsions de l’Adepaf. La resta un quart travat, amb molt poc bàsquet.

Al final l’últim quart que es va jugar al bar i al restaurant, on es va demostrar l’entesa entre els jugadors de tots dos equips.

En resum un molt bon partit per part nostra, on van sorgir jugadors inesperats. Això demostra que som un gran grup.

Moltes felicitats, ens veiem dimarts