X.Montalat (21), Adrià V. (26), A. Montalat (3), Guillem (10), Vicente (2), Quintana (6), Descamps , Margall (4), Gascón (2), Pibe (3), Cuadrado.
Parcials: 10-11 / 26-12 / 25-16 / 16-16
Tirs lliures: 15/24
7 Triples: Adrià V.(5), Margall i Pibe.

Després de dues derrotes seguides a fora, la tornada a la nostra pista ens va servir per trencar la dinàmica. Davant un Cardedeu amb moltes baixes, només va poder venir amb vuit jugadors.

Inici de partit on vam continuar amb la nostra ansietat ofensiva, amb molts errors en el tir. De cop ens hem tornat dolents. Per contra dels dos partits anteriors, seguim al partit gràcies a la defensa.

El segon quart tot canvia, sembla que trenquem la tapa de la cistella i comencem a anotar. Alguns es van treure un gran pes de sobre i van tornar a jugar a bàsquet. Defensivament l’equip continuava treballant i en atac es començava a jugar en equip, ens oblidàvem de fer la guerra individualment i per fi entenem que els millor que podem fer és anar tots junts.

El tercer quart ens va servir per confirmar la victòria, seguint la mateixa dinàmica del segon. L’últim quart el Cardedeu va pujar la intensitat i nosaltres en algun moment vam perdre la concentració, per acabar amb empat.

Ara tindrem uns dies de descans i menjars ….

Felicitats i molt bones festes.