Xavi (13), Adrià V. (17), Albert (4), Guillem(9), Vicente (5), Quintana (3), Pau C., Pere (4), Descamps, Caritg, Margall (3), Gascón(5).
Tirs lliures: 9/18
7 triples: Adrià (2), Albert, Vicente, Quintana, Margall i Gascón

Parcials: 13-18 / 12-16 / 22-16 / 16-12

Victòria molt important, molt patida i molt inesperada veient com va començar el partit.

La Garriga venia de guanyar al líder i es va veure perquè els va guanyar. Molta intensitat en defensa i molt ritme en atac, ens demostraven que no estan a la part alta per casualitat. Nosaltres molt tous, totalment desconnectats en atac, sense cap tipus de mobilitat, jugadors caminant. I com sempre passa, els braços comencen a caure en defensa.
Quan volem reaccionar, ja anem 11 punts a sota en el marcador. Alguna espurna de reacció, però ells no baixen en cap moment el ritme i tornen a ampliar el marcador a 12 punts.
La nostra reacció no arriba fins al minut 8 del tercer quart, on per fi comencem a defensar, suposo que van fer enfadar al jugador que no tocava. Un parcial de 10-1 en dos minuts, ens ficava al partit per primera vegada.

L’últim quart seguim igual i amb un 7-0 (17-1), ens posem per davant al marcador per primera vegada en el minut 4 de l’últim quart. A partir d’aquí intercanvi de cistelles entre els dos equips, sempre amb nosaltres per davant o empatant. Final ajustat, on vam defensar la seva última acció i no van poder anotar. Un cara o creu que per sort va sortir a favor nostre. Aquest partit és una lliçó de com no s’han de jugar els partits.

Moltes felicitats, fins dimarts.