Adrià V. (9), Albert (5), Guillem(9), Vicente (6), Quintana(7), Pau C.(2), Pere (15), Descamps, Gascon (7).
Tirs lliures: 13/23
5 triples: Albert, Guillem, Quintana, Pere i Gascon.
Parcials: 25-15 / 21-11 / 15-14 / 9-20

Tot arriba, primera derrota de la temporada. Podríem buscar excuses: és una pista difícil, a veure quants equips hi guanyen, ….. i moltes més. Podem perdre aquest i molts més partits, segurament no serà l’últim, però no es pot perdre d’aquesta manera.

No ens podem permetre que la meitat de l’equip es dediqui a lluitar contra “dragons”, que no podem ni guanyar, ni controlar i que formen part de la meva parcel·la (ho faré millor o pitjor, això ho podem discutir, tots en som responsables, jo el primer).

El Torelló ens va passar per sobre els dos primers quarts, en atac i en defensa, en cap moment vam competir. Van sortir a la pista convençuts de que podien guanyar i conscients de que s’hi jugaven, nosaltres no se en que pensàvem.

Després de la mitja part l’actitud va ser diferent, amb un tercer quart correcte, on vam aguantar el resultat. Com he dit correcte, però no prou bo per aixecar el partit.

Amb només tres minuts de l’últim quart vam retallar 10 punts la diferència en el marcador, una reacció que arribava tard i emmascarada per un última lluita amb els “dragons”, que com les anteriors no ens porta enlloc.

Ara tenim un cap de setmana de descans, esperem que ens serveixi per recuperar la gent tocada, que ja comencen a ser molts.