Bàsquet Vilafant 74 – Xavi (7), Adrià V. (12), Albert (2), Guillem(10), Vicente (8), Quintana (2), Pau C.(2), Pere (18), Descamps, Margall (9), Gascon(4).
Tirs lliures: 11/21. 5 triples: Adrià V, Vicente (2), Margall (2)

Parcials: 9-19 / 17-16 / 16-17 / 16-22

Després de l’últim partit a casa, on la nostra actitud/concentració no va ser la correcta, segurament on jo vaig tenir molta part de culpa, per circumstàncies excessivament parlades. Havíem de tornar al camí, recuperar les sensacions i actitud dels primers partits.

Un molt bon primer quart, molt concentrats en defensa i atacant molt bé la seva zona. L’única llacuna es podria trobar en els errors des del tir lliure. En resum +10 al marcador. Segon quart marcat pel seu alt en triples, Daniel Fuentes es va treure la gorra i els va acostar a a dos. Tot i els seus cinc triples, vam ser capaços de seguir amb nou punts d’avantatge en el marcador, però la nostra muntanya russa particular ja estava en marxa.

Sortim al tercer quart i en cinc minuts ja perdem, ara ja sense l’excusa del seu alt encert en triples. Perdem la paciència en atac, ens precipitem i ells no deixen d’anotar amb excessiva facilitat. Del 1 al 6
per ells, del 6 fins a final de quart per nosaltres, per arribar al final del tercer quart amb els 10 punts d’avantatge del principi.

Inici de l’últim quart, amb la dinàmica del final del tercer, que ens permet matar el partit definitivament. Victòria d’equip, on s’ha demostrat que tenim molts jugadors que poden sumar. Ens queden molts partits i això és molt important.

Problema, patim massa, no sabem matar els partits quan toca. Ens queda un camí molt llarg.

Moltes felicitats, fins dimarts.