Xavi (11), Adrià V. (23), Albert (5), Guillem (12), Vicente (8), Castillo (2), Pere (12), Caritg, Gascón (4).
Tirs lliures: 20/30
5 Triples: Adrià V.(4) i Guillem

Partit molt esperat, amb moltes ganes d’anar a la Vall d’en Bas i amb molt de respecte. En la nostra jornada de descans ells tenien la primera derrota a la pista del Torelló (nosaltres ja sabem que es perdre en aquesta pista). Però en la resta de partits era un equip intractable. Sabíem que ens trobaríem una de les millors defenses de la lliga i amb bons jugadors en atac.

El primer quart aguantem bé, però en un minut tot es gira. Jimix agafa la pilota i comença a generar joc, resultat 8 a 2 i -7 al marcador. Al segon quart es veu una mica el que volíem al principi, molta activitat al darrera, per poder córrer i aconseguir cistelles fàcils. Amb un gran treball col·lectiu capgirem el marcador, però anem al vestidor amb la sensació que l’avantatge podria ser més gran.

El tercer quart ve la debacle, un canvi defensiu per part seva ens bloqueja en atac i com sempre passa deixem de defensar. Perdem tot l’avantatge i només l’encert exterior ens permet seguir vius en el partit.

Tot es decidiria en l’últim quart i en l’últim minut, màxima igualtat i diferència final enganyosa. 8 dels 20 punts que vam fer, van ser en l’últim minut. I encaràvem aquest últim minut un punt per sota en el marcador. Un altre cop el treball defensiu ens donava la victòria.

Felicitar a la Vall d’en Bas i a la seva afició (un xou). Felicitats a tot l’equip, ens veiem dimarts