Xavi (15), Adrià V. (3), Albert (15), Guillem(15), Vicente (5), Quintana, Pau C.(7), Pere (11), Descamps, Margall (4), Gascon(3).
Tirs lliures: 20/26
4 triples: Albert, Vicente, Castillo, Guillem.
Parcials: 13-16 / 7-14 /19-19 / 16-29

Segon derbi de la temporada, segon fora de casa, aquest cop a Figueres contra l’Adepaf.

Inici de partit marcat per les defenses, amb molt poc encert per part dels dos equips. Totalment negats en el tir exterior. El segon quart segueix la mateixa tònica, però l’encert en els tirs lliures ens permet agafar 10 punts d’avantatge a la mitja part.

Teníem clar què ens donaria la victòria, continuar defensant com fins el moment. I com sempre passa, res del que dius al descans serveix de res.

Inici del tercer quart tot canvia, en un minut ens retallen l’avantatge i es posen a 5. El partit s’accelera i el ritme anotador també. Al minut 9 d’aquest tercer quart assolim un avantatge de 16 punts, però no som capaços d’anotar en dos minuts i ells retallen 6 punts per deixar el partit com a la mitja part.

L’últim quart segueix al mateix ritme del tercer, ells amb molt poques rotacions no són capaços de mantenir-lo, en canvi nosaltres si i aconseguim ampliar l’avantatge en el marcador.

L’únic punt negatiu és la lesió d’en Martí, esperem que no sigui res.

Moltes felicitats, fins dimarts.