Bàsquet Vilafant – 76 – Xavi (10), Adrià V. (14), Albert (11), Guillem(12), Vicente (2), Quintana (4), Pau C.(11), Pere (2), Descamps (3), Margall (3), Gascón (4). Tirs lliures: 17/25. 7 triples: Gascón , Albert, Descamps, Guillem, Adrià V.(3).

Parcials: 13-14 / 22-20 / 20-23 / 16-19

Primer partit de la segona volta, en una de les pistes més difícils del grup. Veníem d’una primera volta molt bona i començar amb una victòria en aquesta pista és molt important.

Primera part molt igualada, el primer quart marcant nosaltres el ritme, el segon al seu. Cap dels dos equips va aconseguir grans diferències.

A la segona part comença la muntanya russa. Un molt bon inici nostre, ens permet agafar 11 punts d’avantatge al minut 7 del tercer quart. A partir d’aquí baixada de “ploms”, el Banyoles comença a “apretar” en defensa, deixem d’atacar, els hi donem opció de córrer, eixuguen l’avantatge i arribem al final del tercer quart amb només 2 punts per sobre.

Arrenca l’últim quart i segueix el drama, el Banyoles ataca a plaer, resultat 14 a 4. De tenir el partit de cares, a estar 9 a sota. A partir d’aquí, entenem quina és la manera de guanyar o intentar-ho, comencem a defensar, per fi aconseguim aturar el seu millor home. I amb un parcial final de 2 a 15 aconseguim la victòria, una victòria col·lectiva, una victòria d’equip.

Com deia al principi, una victòria molt important per nosaltres, davant d’un dels equips amb més talent del grup.

Moltes felicitats, fins dimarts.