Parcials: 17-15, 10-19, 8-7 , 15-17

Primer partit, primera victòria. I així es podria donada per feta la crònica. Però hem de treballar per mirar de fer les coses millor i, la veritat, tenim molt a millorar.

Comencem el partit fallant 3 dels 4 tirs lliures que fem, el que serà un preludi de la nostra tònica al llarg del partit, arribarem a fallar més dels que fem, un 10/24 molt per sota del que ens podem exigir.

Si només haguéssim estat erràtiques al tir lliure no em preocuparia, però això ho vam traslladar al triple, amb només dos encerts quan normalment estem més productives.

Fins aquí encara no és molt preocupant, però si a tot això li sumem els nostres errors no forçats sota cistella, ja sigui arribant amb avantatge o amb una bona circulació de pilota ,llavors sí que comencem a preocupar-nos (almenys jo) .

A tot això podem sumar una falta de generositat a vegades preocupant (si, ja sé que hem guanyat encara que per la crònica no ho sembli) així com un excés de zel a l’hora de provar coses que no donen resultat, aquí hem d’aprendre, el mateix error ens va castigar massa.

Tot i això crec que en podem treure coses positives: que quan us poseu a defensar de veritat ho feu passar magre a qualsevol que tingueu al davant i la capacitat de canviar i adaptar-vos que no deixa de sorprendre’m.

Tot i els errors no puc deixar de felicitar-vos per la victòria ja que anar a jugar el primer partit a fora i guanyar (sobretot si no fas el teu millor bàsquet) no és tan fàcil.