Partit molt disputat, defenses agressives i anotacions molt baixes també pel poc encert que vam tenir. Tot i ser el primer partit de lliga, els conceptes que hem anat treballant en atac van sortir i l’actitud va ser molt positiva i de lluita per anar a pel partit. Al 3er quart semblava que agafàvem aire i que, gràcies a una defensa a tota la pista aconseguíem provocar pèrdues de pilota al rival i podíem començar a controlar el partit.

Però el poc encert que ens va perseguir durant tot el partit no va desaparèixer en cap moment i ens vam estancar en el marcador tot i trobar bones opcions gràcies a intentar jugar els conceptes que hem estat entrenant. Gran part del partit vam tenir opcions però al final ens vam precipitar quan vèiem que se’ns escapava el partit.

Ens quedem amb l’actitud, les ganes, la defensa i que la nostra proposta pel que fa a joc ofensiu comença a calar en les jugadores i l’equip ho comença a assimilar. Estem en categoria sènior i el resultat, òbviament importa, però també hi ha un punt de sort i encert que ahir ens va faltar i que segur que si ho seguim buscant ho acabarem trobant. Que ningú es desanimi que això tot just comença! Ànims i a seguir!