Ergasia – CB Calella: Camps (6),Ortiz (5), Vives (4), Farreras (5), Romero (12), Duran (7), Farreras L (5), Clusellas, Casellas (5), Molina (17), Berney (3), Prat . 1/9 tirs lliures 10 triples (Molina 3, Camps 2,Ortiz.  Farreras, Duran, Farreras L, Casellas), 12 faltes( eliminada Romero 37′ ).

Hyundai Padró Vilafant: Marta (12), Eva, Carla (3), Santos (5), Ari (12), Gio (14), Núria (2), Carme (12), Carreras (6). 5/7 tirs lliures 7 triples( Marta 2,Gio 2, Carreras 2, Carla), 14 faltes

Parcials: 17-23, 15-17, 17-3, 10-23.

 

Tal i com dèiem ahir, com deia un tal Fray Luis de Leon. Torno a fer una crònica després d’una eternitat degut a la vostra insistència. Estem en un bon moment, potser molt bo , però ja sabeu que si no puc dic coses negatives no soc ningú, així que no em delaitaré de la victòria, almenys no molt.

Comencem el partit amb un gran encert , 5 triples al primer període, això fa que perdem de vista l’equip que som, comencem a repetir antics vicis que creia que havíem deixat enrere, defensivament estem una mica per sota del nostre nivell habitual, però tan és perquè el nostre encert de cara a cistella ho dissimula. També tornem a forçar situacions que en partits anteriors no fèiem. Tirem sense circular la pilota als primers segons de l’atac, però amb això em fem prou per anar a la mitja part amb 8 de avantatge.

I comencem el tercer quart, i comencem a sortir del partit, poc a poc, sense adonar-nos-en que mai havíem estat dins: ens descentrem, temps mort per calmar ànims i a la sortida ens trobem una defensa 1-3-1 que se’ns ennuega, mantenim els errors de la 1 part i totes, repeteixo totes, volem guanyar el partit i ser l’heroïna i tot això ens porta a un parcial de 17-3, estem tocades , ferides, enfonsades.

I comença l’últim quart amb un triple d’elles, 9 a sota . I aquí s’acaba el partit, surt aquesta bestia competitiva que porteu a dintre i comenceu a defensar, comenceu a jugar en equip i feu un parcial de 0-21 en 8 minuts. Si al tercer quart només tiràvem de 3 i no circulàvem la pilota, si érem incapaces de fer una bona defensa i sortir al contraatac ens transformem, i sense fer un sol triple ataquem la zona amb una circulació de pilota que no havíem vist en tot el partit.

Al final ens emportem un partit molt complicat, la setena victòria seguida, algun dia s’acabarà aquesta ratxa, però mentre duri gaudim.

Ens veiem divendres,