REALE BÀSQUET VILAFANT – 53 – Íngrid (9), Núria (11), Mar (4), Gisela (7) i Mireia (4) –cinc inicial – Núria Feng (0), Maria (11), Eva (0), Xènia (4). Alena (0), Martina (3). Baixes; Mariona. 13/23 TL, 2 Triples (Maria), 11 Faltes Personals, Cap Eliminada.

CITYLIFT GEIEG UNIGIRONA B – 50 – Molina (5), Benítez (2), Barcelona (20), Corominas (5) i Xiqués (4) – cinc inicial – Soler (2), Walters (0), Martí (0), Seguí (3), Sitjà (9). 11/13 TL, 3 Triples (2 Barcelona, 1 Molina), 20 Faltes Personals, Cap Eliminada.

Parcials; 15-7, 14-22, 14-12, 10-9

Fantàstic partit amb un inici increïble, (avui heu escoltat fins i tot en el prepartit) on després dels 2’ primers on elles han estat molt més intenses, hem passat a literalment atropellar-les fins al 15’ (25-12), atacant molt i bé, fent mal on teníem avantatge, repartint molt bé els punts dins-fora i amb una Gisela molt efectiva en el tir lliure (5/6), i allà 5’ de màgia de Barcelona (12p amb 2 triples) les ha permès igualar el partit. Ens ha generat dubtes i hem anat al descans cansades, sense cap avantatge i amb 20’ per endavant.

Però heu canviat i ja no sou l’equip que tem què ens pot passar més, sinó l’equip que vol que tot vagi millor, i tot i que en atac no hem generat gairebé res treballat, en defensa heu estat unes bèsties i les heu secat durant tota la 2a part, sense donar ni un rebot en atac fet que cada vegada els generava més pressió per anotar.

I nosaltres hem trobat els punts d’aquest treball, de la Mar i la Xènia anotant de contraatac, de la Íngrid arribant a totes les transicions que ens han permès. La resta l’hem tret del talent individual, d’una Núria en un estat de forma excels, del tir màgic de la Maria, però també d’una Mireia i una Martina que setmana darrera setmana creixen i ens mostren la seva gran qualitat.

No han anotat però han treballat com totes les altres l’Alena i l’Eva, rebotejant, defensant i pispant pilotes com si no hi hagués demà. I el millor del partit, tant com la victòria, el retorn de la Feng !!! Ja hi tornem a ser gairebé totes, tot i que la Mariona sempre la tenim al costat, donant-nos ànims.

Felicitar-vos, pel treball i l’actitud. Ens veiem dimarts.