Penúltim patit de la lligueta i aquesta vegada ens toca desplaçament en bus, que bé que ens ho passem durant el trajecte!

Del partit en general ens emportem bones sensacions, ja que hem sortit concentrats des del principi, cosa que la setmana passada va fallar.

Però hi ha tres coses a millorar que són aspectes prou importants:

– Llançaments: aprofiteu a mirar la gravació que el pare de l’Èric (Txema) ens ha enviat, ja que podreu veure tots els llançaments que hem fallat. Mooooolts! És una cosa que hem de seguir treballant, ja que sota cistella hem de ser més infal·libles.

-Bot: en molts ocasions hem vist a jugadors botant mirant la pilota. Això no ens ho podem permetre, sempre hem de jugar amb el cap aixecat per veure on està el meu joc o per prendre una decisió més encertada.

-Individualitats: no podem lluitar tots sols contra l’equip rival. Juguem en equip i som 5 a pista per tal d´aconseguir l’objectiu de fer cistella. Hem de treballar la generositat entre els companys.

També us vull remarcar un punt, a l´últim període que hem jugat sense bot és el moment on millor hem jugat. Juguem a una velocitat més alta, aixequem el cap, passem la pilota amb rapidesa i sobretot arribem més ràpid a la cistella rival. Crec que jugueu molt millor sense fer ús del bot, i si eliminem el tema del bot de les regles del bàsquet ????

Moltes gràcies a l´afició per acompanyar-nos i donar suport a l´equip, és molt important per nosaltres sentir-vos des de la banqueta.

Aquesta setmana juguem últim partit i a casa, només podem entrenar, entrenar i entrenar per donar-ho tot davant la nostra afició. Ens veiem dilluns per continuar millorant tots junts. 1, 2, 3 EQUIP! 1, 2, 3 VILAFANT!