Partit contra un equip fort i us he de demanar disculpes ja que crec us he posat tota la pressió innecessària del partit. Hem estat més pendents de qui era el rival i no del que realment som i sabem fer.

El partit ha estat difícil per a tots però crec que que no hem sortit amb ganes. La diferència entre els 4 primers períodes i els 4 últims ha estat gran. Éls 4 últims hem lluitat i jo crec que si ho haguéssim fet des del principi potser la sensació hagués estat diferent.

Toca parlar d’una cosa que fa molt que no fem que és de la derrota. Deixaré una molt bona frase per reflexionar: La derrota és el que et fa créixer com a persona, si saps aprendre les lliçons que et dóna. La derrota ensenya el que l’èxit oculta. Què us sembla, té raó?

Només tinc una cosa molt clara i és que tenim una altra oportunitat en una setmana per jugar com realment sabem i a Vilafant. Jo vull treballar a tope per donar el 120% de mi i vosaltres? Us apunteu?

Gràcies a l’afició per acompanyar-nos en aquest desplaçament! Sou el motor d’aquest equip. Ens veiem dilluns per continuar gaudint i millorant tots junts!
1, 2, 3, EQUIP, 1, 2, 3, VILAFANT!