Com a resum del partit em quedo que tornaria a jugar contra el Palamós 2 partits més ja que si en el primer partit no es va jugar amb actitud. No puc dir lo mateix d´aquest partit tant diferent per jugar a la pista de l´Àgora.

Estic segur que jugar contra un equip tant fort ens ajuda a millorar i molt. A ningú li agrada perdre i sobretot quan hem guanyat tots els partits de la lligueta. A vegades s’aprèn molt més en aquests partits. El primer partit ens van tancar marcador i aquesta vegada no ho han aconseguit gràcies a la gran defensa que hem fet però ens han superat en alguns aspectes. Ha funcionat la jugada del “Pollo Loco”?

Us vull demanar disculpes ja que la meva actitud en els primers períodes no ha estat encertada ja que no m´he preocupat d’animar i no he parat de queixar-me a l’àrbitre. Em sap greu i es per això que us he demanat disculpes en el descans i he fet un canvi de xip. Ens heu demostrat que sou uns lluitadors i no us heu donats per vençuts.

Felicitats ja que així s’aconsegueixen moltes coses! Aquesta és l´ultima crònica i us he de dir que ha estat una temporada intensa i complexa però que he gaudit molt amb tots vosaltres.

M’encantaria que la temporada pogués allargar-se una mica més! Gràcies pels tots els bons moments que hem gaudit junts ho hem gaudit com un veritable equip.

Gràcies a mares/pares/famílies per tots aquests bon moments que hem passat junts i per confiar en nosaltres. Hem aconseguit fer una pinya entre jugadors i afició!

Dues últimes mencions molt importants per a mi:

1- Adrià: la meva mà dreta, un entrenador que mai falla i que sempre m’ha recolzat i ha estat al meu costat. Sense tu això no hagués estat possible.

2- Al club, gràcies per confiar una temporada més, en mi per desenvolupar aquesta tasca tan bonica.

1, 2, 3 EQUIP, 1, 2, 3 VILAFANT