Jugadors: Aniol, Roger L., Arnau, Javi, Roger P., Roc, Oriol, Martí, Genís, Lluc, i Miquel.

21 faltes – 0 Triples – 1/4 Tirs lliures – 1 expulsat

Parcials: 8-2, 2-10, 6-2, 3-10, 7-3, 8-4,14-0 i 0-6

Avui hem jugat un partit molt gris a la pista del Montessori i la veritat que m’agradaria ser més positiu.

Hem jugat sense actitud, només com a excepció 3 períodes que hem lluitat. Coses a millorar:

1- Hem fallat moltíssimes cistelles fàcils a prop de la cistella, això ho continuarem treballant als entrenaments.

2- Moltes vegades el meu defensor no ha trobat oposició i ha fet cistella sota la cistella. També ho treballarem en els entrenaments.

3. La més important i l’aspecte que més vull destacar com aspecte negatiu. Tot l’equip ha estat més pendent de les decisions de l’àrbitre que d’animar als meus companys. Això no es pot treballar en el entrenament, però sí que ho parlarem ja que es tracta d’una actitud que no vull que es torni a repetir. Heu de tenir molt clar que juguem per divertir-nos i que tot el que fem en el partit es reflexa en el resultat. No hem jugat bé i només és culpa nostre, no podem buscar una altra excusa.

Com a part positiva us heu de quedar amb el període 2n, 4t i 8è on hem jugat com realment ens agrada. Amb intensitat i concentrats, però recordeu que els partits son 8 períodes.

Felicitar al gran partit que ha jugat el Montessori-Palau, una gran partit amb jugadors molt concentrats!

A la nostra afició, necessitem que ens animeu fins a deixar-vos la veu! Amb el vostre suport ens porteu fins el cel i aporteu l´energia que en falta per lluitar fins el final.

Només queda una opció i es continuar donant el 120% en els entrenaments. Ens veiem dilluns per continuar gaudint d´aquest meravellós esport!