Primer partit de lliga, per fi podem començar a gaudir dels dissabtes de partit plens d’emoció, nervis i moltes ganes de bàsquet.

Hem sortit a pista una mica desconcentrades, però de seguida ens hem posat en situació i hem començat a fer el que dominem més: la defensa. Som conscients que ens costa que entrin els tirs, però això no ens desanima, sinó que agafem la defensa amb més ganes i d’aquesta manera aconseguim robar pilotes i no allunyar-nos massa del marcador. Això és molt important, totes podem perdre la pilota, però l’important és ser lluitadores i baixar ràpidament a defensar com sabem (“res de males cares!”).

Pel que fa a l’atac, hem sabut fer alguns contraatacs ben fets, tot i que això també ha provocat que algun cop ens precipitéssim en situacions que el que calia era parar i jugar (“cinc obertes!”). De totes maneres hem aconseguit fer dues o tres vegades el que hem practicat als entrenaments (passar i tallar), i hem comprovat que si ho fem bé podem fer bàsquet més fàcilment.

A millorar: ens falta força i seguretat en els passes que fem, però també hem d’aprendre a rebre’ls bé i ha donar bones línies de passe. Tot això ja ho treballarem no us preocupeu!

Avui també hem pogut comprovar que no sempre el resultat reflecteix el partit jugat, ja que tot i que hem acabat dos punts per sota de la victòria hem sortit totes amb un molt bon sabor de boca i amb la certesa d’haver-ho donat tot a la pista. Per tant quedeu-vos amb això perquè a la llarga és el que realment compta.

Finalment és important recalcar l’actitud lluitadora de totes i les ganes de seguir jugant i aprenent. Es nota que el bàsquet ja corre per les venes d’aquestes nenes i estem impacients per seguir-les veient en acció!

Seguim així! Ens veiem la setmana que ve.