Han jugat: Paula, Bruna, Joana, Ariadna, Agnès, Martina, Clara, Alba i Ona.
El dissabte ens vam llevar sabent que anàvem a jugar contra unes rivals fortes, que ja coneixíem de la primera ronda de partits i que, sobretot, no ens posarien la feina fàcil.

I així va ser. Un inici de partit fluix per part nostre, ens superaven en intensitat i en ganes. Semblava que no sabéssim fer res del que practiquem a cada entreno; a cada atac, totes juntes i apretades, molestant-nos, i a cada defensa, no sabíem a qui defensar, no miràvem pilota i no lluitàvem ni un rebot.

Tot i això, partir del 4t quart vam començar a despertar. Vam veure que si aixecàvem el cap teniem companyes soles a qui passar la pilota, vam entendre que si totes juguem obertes, tenim més opcions d’entrar cap a cistella, i, el més important, que si fem una bona defensa, es recompensa amb un bon atac. Si totes estem concentrades, enganxades a la noia que defensem i ajudant a les companyes que ho necessiten, els hi compliquem l’atac a les rivals. Ara bé, a la que una es despista, la feina de les altres quatre ja no serveix per res. Precisament per això, a partir del 4t període tot va anar a millor. Treballàvem com a equip, totes concentrades i a una. I donava gust veure-us a pista noies.

Vau demostrar una actitud impecable, lluitàvem les pilotes, ens tiràvem a terra. Defensàvem cadascú a la seva i ajudant a qui ho necessités, corríem el contraatac per poder rebre la pilota si es donava la ocasió… En definitiva, vau saber donar la volta al partit, per tal de superar vosaltres tan en intensitat com en actitud a l’equip rival.

Hi ha cosetes a millorar, encara juguem un pèl tancades, fallem molts passes, i sobretot no podem fallar tants tirs i entrades soles, però si juguem amb aquesta actitud sempre, només podrem anar a millor. I és important que no només en els partits, sinó a entreno també. Si a entreno treballem intenses, als partits no hi haurà qui ens aturi. Però, com sempre diem, ens hi hem de comprometre totes.

Moltes felicitats noies, va ser un gust poder veure-us gaudir del bàsquet així dissabte.