Dissabte de partit a Vilafant, i les nostres petites s’enfronten al bàsquet les Alzines.
Sempre mirem d’explicar a les nostres jugadores, que quan juguem partits de lliga, si es vol competir, s’ha de jugar al 100% i no perdre mai la concentració.
Tot i que el resultat no és el més important, i guanyar no ha de ser un objectiu per si sol, sí que és important, fer entendre a les noies, que si no surten totes concentrades durant els minuts que estiguin a pista, no podem competir contra els millors equips.
Aquest partit era molt important per mantenir les aspiracions de quedar a la part alta de la lliga, i mirar de classificar-nos al grup de les millor.
Si una cosa tenen d’important les derrotes, és que, si les analitzes bé, aprens molt d’elles.
Com ja vam parlar al final del partit, les derrotes no són culpa d’una o dos jugadores, sempre és culpa de totes, inclosos els entrenadors. Penseu que un error en defensa d’una jugadora, ens pot costar una cistella de dos punts. Si som 10 a l’equip, i cadascuna comet un error en defensa, aquella cistella de dos punts que reps, es pot convertir en 20 punts en contra.
Per tant noies, es molt important mantenir la concentració, i l’actitud defensiva, molt intenses durant tot el partit.
Els entrenadors us podem ensenyar tota la tècnica individual que sabem, així com la posició i actitud defensives davant les rivals. Ara bé, la intensitat tot i que l’exigim, depèn totalment de vosaltres, noies. Per tant si voleu millorar molt més, la clau està als entrenaments. Entreneu sempre al 100% i “apreteu-vos” molt fort entre vosaltres. Si aconseguiu que els entrenaments siguin el més semblant a un partit, la vostra progressió serà més important.
Us encoratjo a treballar i gaudir cada minut als entrenaments.
Ànims i fins dilluns a tope!