Últim i millor partit de la fase regular. Visitàvem una pista difícil, dura, contra un gran equip. Sabíem que hauríem d’estar fins a l’últim segon concentrats a pista.  Així ha estat. Fins al 5è quart hem fet un bàsquet esplèndid, aquell de bon veure, que els ulls els encanta mirar. Fruit d’això, ens hem posat a +19.

A partir d’aquí, el joc s’ha començat a endurir i com a conseqüència ens hem precipitat molt en atac. Els locals anaven retallant quart a quart, fins i tot a l’inici de l’últim s’han posat un a sobre. A falta de 4 segons, anàvem 3 amunt; però han fet un triple i ens han empatat. A falta de 2 segons, en Roger ha rebut una falta i s’ha acostat a la línia de tirs lliures. El primer no ha entrat, però el segon he decidit no mirar, i dins!

Quan defensem com animals a darrere i juguem en equip, som bestials.

Heu madurat molt des de l’inici d’aquesta temporada i cada vegada aneu creixent una mica més. Tot això, degut al treball de setmana rere setmana.
Queda poc per acabar la temporada i només us demano que seguiu gaudint i creixeu en equip que feu posar la pell de gallina a qualsevol quan salteu a pista.

Enhorabona pel partidàs d’avui i de totes les setmanes anteriors. Però jo no en tinc prou. Seguim dilluns?

Salut i fins la setmana que ve senyorets!