Últim partit de la temporada contra un equip molt dur físicament, amb una bona efectivitat des del 1c1.

Vam tenir moments de tot, de bon bàsquet i amb bona actitud en defensa, i per altra banda, precipitació amb falta de concentració en defensa. Si a la defensa estem concentrats i molt actius, l’atac surt de qualitat. A la defensa és on agafem la confiança per jugar un bon atac.

Per ser l’última crònica d’aquesta temporada atípica, l’acabaré amb el 1×1 típic.

Equip. PROGRÉS. Heu crescut moltíssim com a equip. La intensitat que s’ha demanat a cada entrenament, s’ha anat veient partit a partit. Cada setmana heu fet un pas endavant. Al primer dia de la temporada us vaig demanar que siguéssiu un equip molt intents amb un bon joc col·lectiu. Així ha estat. Heu estat la millor defensa de la lliga, i el segon millor atac. De totes maneres, personalment i sense tirar-vos floretes, sou el que heu desplegat el millor joc en equip. FELICITATS per la temporada i pel grup que heu format.

4. Iago. DIRECTOR D’ORQUESTRA. Dirigeixes el grup amb la vareta com vols i quan vols. Pobre d’ell qui desafini. A vegades botes massa, intenta fer-ho menys i d’aquí poc et veurem al Liceu.

5. Roger. CLASSE. Ets un jugador molt complet i amb molta qualitat. Quan estàs a pista, l’equip i la grada ho agraeix. Alguns cops vols fer-ho tot i no es pot. Segueix esforçant-te més per llegir cada situació i et vindran a defensar els 5 jugadors rivals cada cop que tinguis la pilota.

6. Àlex. EL PETIT GRAN HOME. Un any més petit i no t’amagues de res ni de ningú. Menja una mica més i els altres semblaran més petits amb la intensitat que portes dins.

7. Xicu. POLIVALENT. Vas arribar una mica tímid. No sé què t’ha passat però fas de tot; anotes, entres, tires, defenses a qui sigui… No tens vergonya de fer i provar coses noves. Segueix així amb el teu somriure que l’enganxes a tothom.

8. Bernat. RITME. Encomanes el ritme als 4 companys de pista, tant en atac com en defensa. A vegades vas molt accelerat; intenta reduir una marxa quan no hi hagi superioritat en atac i així no gastaràs tanta benzina.

9. Lluc. L’HOME DE GEL. És igual el minut, el rival, el moment del partit, que faràs el mateix. Ets mol constant, complet i efectiu. Esforça’t més en la defensa del 1c1 i no et voldrà atacar ni l’animal més salvatge del planeta.

10. Biel. CARÀCTER. Ets molt competitiu. No t’agrada perdre ni al parxís. Aquest últim partit va sortir el Biel que portes dins. Dona el màxim de tu sempre i semblarà que estiguem a la primavera tot l’any dels fruits que veuràs sortir.

11. Leo. LECTOR. Llegint una petita frase de qualsevol llibre, saps quin tipus de novel·la tens davant. Llegeixes el joc molt ràpid. Ets molt intel·ligent. Saps quan hi ha avantatge i quan no. En atac, saps què passarà en el futur proper, t’anticipes i treus avantatge sovint. Aprofita aquest do que tens i ja em diràs el número de la loteria d’aquest Nadal.

13. Jan. TSUNAMI. Quan entres a cistella, t’ho emportes tot per davant. Un any més petit i no ho sembla. Tens un físic i un 1c1 espectacular. Estic per emmarcar la teva intensitat i penjar-la a l’habitació.

14. Aitor. L’ANIMAL. Ets pura potència. Aquest últim partit vas ensenyar les teves cartes a tothom. Si vols no et para ni déu. Vas a tanta velocitat que la pilota no et segueix. Aprofita aquest físic que t’ha caigut del cel i entrena al límit sempre, i així la pilota anirà al teu costat.

15. Paolo. POSITIU. La lesió t’ha abandonat al tram més esperat de la temporada. Sempre intentes fer el que et diuen els entrenadors des del segon 1. Ets l’exemple d’esforç i sacrifici. Sé que aquesta lesió t’ha fet enfadar; però igualment la superaràs ben aviat. Ànims que estem esperant tornar-te a veure a la pista ben aviat.

16. Adrià. L’ENEMIC DEL RIVAL. L’equip contrari et veu i té por. Amb aquesta altura i aquesta embargadura que t’han donat, ets l’amo i senyor de la pista. Un mur en defensa i letal en atac. Si treus més l’orgull i et creus més qui ets, l’equip rival abandonarà el pavelló cada partit quan et vegi.

Jan. BÀSQUET. El portes a les venes. Des de ben petit menjant aquest esport a cada àpat. Tens molt de bàsquet per ensenyar als jugadors i a mi. Un plaer compartir aquest any amb tu.

Albert. COMODÍ. Sempre has estat allà per qualsevol cosa. Ho has facilitat tot. Feu-me cas i poseu un Albert a la vostra vida. Gràcies.

Pares/mares/acompanyants. EXEMPLE. L’heu donat a la grada animant i recolzant els vostres fills i a tot l’equip en tot moment. Gràcies per aquests mesos.  I fins aquí l’última crònica.

Queden pocs dies per seguir-nos veient, però en un tres i no res començarem la temporada vinent. Gaudiu i descanseu aquest estiu que ho teniu ben merescut.

Salut per tothom!