Han jugat: Roger, Àlex, Edu, Lluc, Oriol, Leo, Èric, Jan i Paolo. Tirs lliures 7/16. Triples: 3.

Mare de Déu senyor, que aviat que ens hem aixecat! Dins l’autocar la foscor era absoluta, per comptar quants érem s’havia de palpar els caps, no es veien ni les siluetes. Tanta negror no feia presagiar res de bo. De fet ens tocava un partit molt complicat. Hem jugat contra un rival que ens superava de llarg físicament i que movia molt ràpid la pilota, trobant molts espais i buscant superioritats.

Hi ha hagut estones on tot i la manca d’encert heu fet circular molt bé la pilota, i ells, tot i ser un equip molt treballat els ha costat defensar quan hem jugat a passar i tallar cap a cistella.

D’altres vegades hem abusat massa del bot, ja sigui per ganes de fer cistella o per la dificultat de passar la pilota. Crec que el més positiu de tot plegat ha sigut la vostra actitud, heu d’intentar jugar sempre a bàsquet amb ganes i el millor possible, tal i com ha passat avui. I si les coses no surten bé, ho seguim intentant, però sense excuses de si l’àrbitre això, que si no pita,… Sou jugadors i el que heu de fer és jugar.

Recordeu que, vagi bé el partit o no, sempre us quedarà el Fortnite després del partit.
Ens veiem dimarts.