Han jugat: Iago, Roger, Àlex, Edu, Aitor, Lluc, Oriol, Èric, Jan, Paolo i Pol. Tirs lliures 4/17.
Triples: 3.

Quan hem arribat, abans que obrís el pavelló s’ha explicat la importància que té en defensa les 3 A’s. S’ha d’estar Actiu, Atent i amb una bona Actitud de voler recuperar la pilota. Cosa que significa no deixar-nos fer cistelles fàcils i no tenir por de cometre faltes personals. Això que us dic, depèn exclusivament del vostre esforç i concentració personal, i vull felicitar-vos, perquè menys en moments puntuals crec que s’ha aconseguit. A punt heu estat de recuperar més d’una vegada la pilota quan ells treien de banda ja que no trobaven cap línia de passada i sempre arribaven al límit dels 5 segons. També ens han fet molt bones  cistelles amb una gran defensa i el nostre jugador sobre del seu tirador. Molt bona feina.

En atac, dues coses:
1. Avui encendré una espelma per veure si algun dia tenim la mateixa sort que d’altres equips. Tan de bo ens caigui la torrada a terra amb la melmelada mirant cap amunt que ja ens toca i alineïn els astres i puguem veure el cercle de la cistella com si el seu diàmetre fes 3 metres. Dit això, no ens amagarem, persistirem i finalment ho aconseguirem. SEGUR QUE SÍ!!!!

2. L’altra cosa té a veure amb el joc col·lectiu, és veritat que sovint abusem del bot i realitzem tirs precipitats o més ben dit forçats. Però també és veritat que és feina de l’entrenador corregir-ho i ensenyar a bellugar-vos amb pilota i sense, a que no feu tant de bot i buscar les millors opcions. També ho treballarem, persistirem i finalment ho aconseguirem. SEGUR QUE SÍ!!!!

Dit això, ens veiem dimarts, que acabeu de passar un bon cap de setmana i espero que us pugueu dutxar.