Han jugat: Iago, Roger, Àlex, Edu, Aitor, Lluc, Oriol, Leo, Èric, Jan, Paolo i Pol. Cap triple i 4/17 en tirs lliures.

Aquest dissabte començava la segona volta, i és un partit que esperàvem amb moltes ganes. A l’igual que quan Morfeo acaba d’explicar què és Matrix a Neo i li diu: “ Ara que ja saps el camí, has d’aprendre a caminar-lo”, hem pogut comprovar que encara ens queda molt per aprendre i hem d’estar més atents i concentrats en els entrenaments. Sovint l’actitud dels entrenaments és un reflex en els partits (falta de concentració, no estar atent quan s’explica alguna cosa,…).

El Fontajau és un equip que ha sabut buscar molt bé els espais, quan un de nosaltres no estava bé en defensa (poca intensitat), han circulat molt ràpid la pilota per trobar el jugador desmarcat. A diferència dels últims partits, en atac no hem fet bones combinacions i ha predominat la precipitació. Si aquí hi sumem la falta d’encert, no hem encistellat cap triple i s’han fallat algunes cistelles fàcils, és llavors quan hem de treure caràcter i esforçar-nos al màxim en defensa. No pot ser que els jugadors sense pilota de l’equip rival creuin tranquil·lament la nostra zona i es quedin sols sota cistella. Tampoc que el jugador amb pilota el defensem a dos o tres metres de distància o que quan es queda sense bot no pressionem tots la línia de passada.

I aquí us fem una pregunta, ja que moltes vegades només ens fixem en els jugadors que més anoten. Algú sap qui va ser el millor defensor de la NBA 2018/19?

Ens veiem dimarts.