Han jugat: Roger, Àlex, Eduard, Aitor, Lluc, Oriol, Leo, Èric, Jan, Paolo i Pol.

Parcials: 12-3, 10-3, 8-6, 13-0, 4-8, 7-13, 10-0, 8-9.

Sempre us hem dit que el resultat no és l’important, que a vegades perds i acabes molt content perquè s’ha treballat bé, i que a vegades guanyes, però et queda un mal regust, perquè no s’ha fet bé la feina. Aquest dissabte, la sensació després del partit, era la del segon cas; agre-dolça.

Vam començar bé, actius, atents, sortint ràpid… això va durar fins la mitja part. Després a partir del cinquè quart, va ser com si fóssim un equip totalment diferent; desconcentrats, sense ànima, individualistes en moltes ocasions, lents en defensa… vam tornar a mostrar l’equip que som al setè i una part del vuitè, però no vam acabar contents del partit, ni els entrenadors ni vosaltres, i això és important. És important perquè saber què hem fet malament ens serveix per a millorar, és un aprenentatge: caic i em torno a aixecar per a tornar-ho a intentar i fer-ho millor cada vegada.

Per tant, tot i que no ens ha agradat com hem jugat, no ens preocupa aquest mal partit: no ens preocupa perquè confiem totalment en la vostra capacitat d’aprendre, fa setmanes que ens esteu ensenyant allò que sou capaços de fer quan els 12 sortiu concentrats els vuit quarts… així que ja sabeu què toca, tornar-nos a aixecar i tornar-ho a intentar,

ens veiem dimarts!