Han jugat: Iago, Roger, Àlex, Eduard, Aitor, Lluc, Oriol, Leo, Èric, Jan i Pol. Tirs lliures 3/16. 2 triples.

Al ser carnaval i al donar importància relativa dels resultats avui volia parlar del videoclip d’Antonia Font “Alegria”, de com cinc persones vestides d’astronauta és passegen per un penya-segat i un intenta agafar la lluna, però crec que ens hem quedat una mica amb mal gust de boca i amb més ganes de bàsquet.

Buffff!!!!!! i llarg buffffff!!!!!!!. La veritat és que no ens esperàvem tal desgavell, rebre 116 punts a la segona fase és inexplicable. Després d’uns partits amb molt bones defenses això ha sigut un desastre, parlo en general, ja que individualment alguns us heu esforçat pels cinc.

Potser per part dels entrenadors no hem sabut trobar la combinació perfecte per aturar l’atac rival, però això no és excusa per no esforçar-nos tots al 100%. No ens podem excloure del partit fent faltes absurdes quan no ens surten les coses o posar-nos les mans al cap quan vaig al rebot. En atac no hem estat malament, hem tingut un bon encert tot i no combinar molt, hem anat al rebot ofensiu i hem aconseguit cistelles de segona oportunitat.

Recordeu, tenim una segona oportunitat per redimir-nos i al final ens en sortirem.

Moltes felicitats Lluc i molt ben jugat!!!!!.

Ens veiem dimarts.

PD: Si ja has llegit la crònica, torna-la a llegir escoltant Alegria i comprovaràs que et canviarà l’estat d’ànim.