Han jugat: Roger, Àlex, Edu, Lluc, Oriol, Leo, Èric, Jan, Paolo i Pol. Tirs lliures 7/16. Triples: 2.

He vist una operació matemàtica que ens pot servir:
1- Tria un número de l’1 al 9.
2- Multiplica per 3.
3- Suma-li 3.
4- Multiplica altra vegada per 3.
5- Suma els dos dígits del resultat.

Ara busqueu el número que resulta i veureu què necessitem per millorar:
1- Rebot
2- Defensa
3- Intensitat
4- Tir
5- Concentració
6- Passades
7- Moviment sense pilota
8- Corre
9- Actitud
10- Recepcions

Sempre us diem al mateix i anem millorant molt, l’actitud és la base en minibàsquet i no ens cansarem de repetir-ho una i altra vegada durant tota la temporada. S’ha de sortir concentrat al 100% des de l’inici del partit i així ens divertirem.

El bàsquet és un esport col·lectiu i en un partit apareixen diferents valors: solidaritat, col·laboració, esforç,… i és en defensa quan són més visibles. Quan un company nostre aconsegueix fer una bona defensa i el rival es queda sense bot hem d’evitar línies de passada fàcils. Hem d’entendre que si un falla, fallem tots. Dit això, que sembla senzill, també és feina dels entrenadors ensenyar-ho i tot i fer-ho perfecte, el rival també juga i té les seves eines per rebre la pilota.

En atac, avui hem tingut dues cares. Una primera part on hem sabut combinar bé, tant per baixar la pilota, com bellugar-nos en estàtic. I una segona part caòtica, que tot i els resultats positius dels parcials, ens fèiem l’aranya tota l’estona. Després de passar ens movíem a mitges cap a cistella i tornàvem al mateix lloc. O pitjor, anàvem directes al jugador amb pilota provocant la pèrdua.

Estem progressant i millorant. Estem jugant contra equips molt treballats o físicament superiors i estem competint tots els parcials que és el nostre objectiu.

Ens veiem dimarts.

PD: Si el resultat matemàtic no et surt 9, torna’l a fer.