Han jugat: Neus, Lia M, Lia N, Cèlia, Xènia, Anna, Núria, Mar i Candela. Ens ha vingut a animar la Carla.

Cap de setmana dur. Ens enfrontàvem contra un rival fort i l’hora a la que ens vam aixecar feia por per ser un dissabte. Tot i així, les jugadores van donar la talla i van lluitar com unes campiones. Vam fallar moltes cistelles senzilles que de no ser així haguéssim arribat a un final ajustat.

Com tot novell, aquest dissabte faig la meva primera alienació indeguda. M’excusaré dient que va ser per una borratxera d’eufòria. Per fi vaig començar a veure a la Candela que conec, la que m’encanta. Reconeixeré que li he estat molt a sobre amb l’únic objectiu de treure el que sabia que té dins corrent el risc d’obtenir el resultat oposat. Estic contenta perquè sembla que està funcionant. Tenia tantes ganes de seguir-la veient i premiar-la que la vaig fer jugar 6 quart essent 5 el màxim per jugadora durant un partit.

Ja que he parlat d’una jugadora en concret m’agradaria fer menció també a l’esforç que va fer la Carla per venir-nos a veure sense jugar, simplement per animar i fer costat a les seves companyes. Ah! I per fer-me d’ajudant comptant rebots (jeje).

Per últim, parlaré de la Lia M. Des de que juga amb nosaltres l’he fet jugar sempre el mínim establert (3 quarts). Penso que necessitava rodatge i anar agafant les dinàmiques poc a poc. A més, sovint la notava desubicada. Dissabte vaig veure per primer cop que estava concentrada i, el més important, la vaig veure gaudir. A pista la notava amb por i patint i aquest partit va ser diferent. No vaig poder fer res més que fer-la jugar 5 parts. PD: si hagués pogut l’hagués fet jugar tot el partit.

En general estic molt contenta de totes les nenes però volia destacar aquests tres casos aquest cop. Per acabar explicaré una anècdota. Al bus, una jugadora li va dir al seu pare/mare: ua, la Laia m’ha fet jugar molts quarts avui. I el pare/mare va respondre: no, això ho has fet tu. I aquí està la clau, vosaltres sou les que marqueu quan sí i quan no. Jo simplement compleixo el que us vaig prometre que faria.