Comencem nova temporada!. Aquest dissabte ens hem desplaçat a Salt per jugar contra les Alzines.

Els nervis de començar una nova temporada i a més a nivell A, sempre generen dubtes de com iniciaren la temporada. Però res canvia el caràcter d’aquestes lluitadores. Tot i ser 9 jugadores han fet un autèntic partidàs en actitud.

Això és el més gratificant pels entrenadors, ja que independent del resultat, el que vols és veure que totes les jugadores lluiten fins al final. A totes les pilotes dividides i que anàvem per terra veies, una, dos i fins tres jugadores del Vilafant lluitant per la bola. Aquesta intensitat s’encomana i fa que totes les jugadores surtin a jugar concentrades.

Al final el partit s’ha decantat al nostre favor, gràcies a la gran actitud defensiva, el qual ens ha permès sortir al contraatac i finalitzar moltes cistelles.

En estàtic, també molt bé, tot i que hem de jugar més obertes i millorar el treball de recepció de pilota, per tal de facilitar-li la passada a la meva companya.
Igualment s’han vist moltes jugades on finalitzàvem amb passada i tall, la qual cosa demostra que anem assimilant conceptes tàctics del joc.

Acabo felicitant-vos a totes i desitjant a la Gina que es recuperi de la regirada de peu, ja que és molt important per l’equip. COM TOTES!