Aquesta setmana ens hem desplaçat a Girona, per jugar contra el CESET Masmitjà.

Sabíem de la dificultat del partit per la classificació de les rivals, però com sempre demanem a les noies, els partits s’han de jugar i independentment del resultat, sempre valorem l’actitud de les noies a la pista.

Comencem el primer quart concentrades, lluitant i jugant molt bé a bàsquet, tot i que fallem cistelles fàcils. Acabem el quart amb el marcador ajustat. A partir d’aquí el partit es resumeix molt ràpidament, 3 quarts molt fluixos en anotació, 0, 3 i 4 punts, ens ha càstigat molt.

Tot i la derrota, crec que a nivell de bàsquet, vam fer un grandíssim partit, i cada vegada movem millor la pilota, i tallem millor a cistella.
Al final la diferència entre elles i nosaltres no va ser pel nivell de joc, que ja us dic que considero que jugàvem millor en equip que elles. La diferència va ser la gran efectivitat que van tenir elles cap a cistella. No fallaven cap entrada, i si li sumem petits despistes en defensa que permeten contraatacs fàcils, poca cosa podem fer, tant sols felicitar-les perquè van merèixer la victòria.

Ara toca continuar treballant als entrenaments amb més ganes i sobretot ens hem d’apretar més entre nosaltres, per tal que totes les situacions que treballem siguin el més reals possibles, perquè com us vaig dir al final del partit, als entrenos no en fallem cap, perquè potser no ens defensem amb la mateixa agressivitat que les rivals ho fan als partits.