Aquest cap de setmana hem començat l’última lligueta amb un equip que no coneixíem com jugava. Des del primer moment teníem clar que seria un partit molt físic per les absències d’algunes de les jugadores de l’equip.

Vam començar molt bé, molt concentrades i sobretot, gaudint del bàsquet amb un primer parcial de 21-9. A mesura que anaven passant els minuts les vostres piles anaven disminuint i la intensitat del primer quart no era la mateixa fins que a l’últim quart ens van fer un parcial semblant al que els vam fer nosaltres 10-21. Només teníem una rotació per fer, però vau saber aguantar molt bé tot el partit al cent per cent. Totes i cadascuna de vosaltres va aportar i el més important que dèieu a la banqueta: ens ho estem passant bé perquè estem concentrades i és divertit. No vau jugar precipitades, sinó que agafàveu el vostre temps per veure l’avantatge que teníeu per fer aportar a cada jugada.

Gràcies al granet de sorra de cadascuna de vosaltres el vau tirar endavant el partit i vam guanyar!!! Ens agradaria donar les gràcies a la Joana per venir-nos a ajudar al partit! Per acabar, una molt bona notícia: aquesta setmana ha tornat l’Èlia a entrenar amb nosaltres i la setmana que ve jugarà!