Han jugat: Carla, Neus, Lia, Cèlia, Anna, Núria, Èlia i Candela.
Ens han acompanyat la Xènia i la Mar.

Arriba un dissabte intens després d’una setmana on l’entrenament de divendres ha estat el millor de la temporada: bona actitud, treball, concentració, ganes, etc. L’escalfament del partit no havia de ser menys i així ho demostreu. Ja sabeu, es juga com s’entrena. Sembla que ens anem a menjar el món però la incertesa i la por ens mengen a nosaltres. Ens trobem davant unes jugadores que tenen les idees molt clares i molt ben treballades on les execucions són precises i eficaces i nosaltres ens desubiquem per complet. Situació que ens passa sovint. Sortim a l’expectativa, esperant a reaccionar en funció del que ens trobem. Quan el que tenim a davant és a un equipàs, ens fem petites i no som capaces de ser nosaltres fins al cap d’una bona estona. I això és el que va passar. Un cop ens situem i confiem en nosaltres, les coses canvien.

Beneït canvi de xip!!!! Traiem caràcter i llavors l’efecte dominó fa que la resta de coses vagin sorgint… de fet, comencem fins i tot a gaudir! Cada setmana anem avançant i anem fent passos endavant, cal tenir en compte que la defensa i sacar tant de fons com de banda són el nostre taló d’Aquil·les. Ja sabeu què toca.

Enviem molts ànims a totes les lesionades, cada setmana perdem a una jugadora i guanyem a una membre del cos tècnic! L’Aida i jo comencem a pensar que el vostre pla és fer-nos fora poc a poc…