Tornem a començar un partit a mig gas el que ens dóna un inici de partit desastrós, parcial de 15 -4 que ens obliga a demanar temps mort. El canvi d’actitud i poder aconseguir un punt de calma ens torna a posar al partit. Anem al final de quart amb un desavantatge de 19-14 que vist el principi del partit ens sembla bo i tot.

Al segon quart tot i que encara no som capaços de fer el nostre millor bàsquet ja ens servirà per anar a la mitja part amb 1 punt per sobre al marcador, 33-34.

El tercer i el quart sembla que sigui un partit diferent, ara ja si som capaços de defensar com estem acostumats i això provocarà la recuperació de pilotes que juntament amb un encert de 3 que encara no havia aparegut en tot el que portem de temporada ens dóna un avantatge de 16 punts al final del 3 quart, 46-62 i la continuació d’aquest joc en donarà una plàcida victòria per 55-86 al final del partit.

Com a positiu la troballa dels famosos tiradors que estaven desapareguts. Com a negatiu la facilitat de certs jugadors per perdre la concentració en certs moments del partit i començar a jugar totalment descentrats.

Felicitats per la victòria i que no sigui la última.