Segon partit de la temporada en el que em fet les coses una mica millor que al primer, no exageradament però el suficient per que ens donés la victòria.

Com a l’anterior l’encert no és per emmarcar, però a diferència del primer la nostra lectura és millor i no abusem del tir exterior, ells comencen molt intensos i ens fan dubtar per moments del nostre joc, sobretot al primer quart, però poc a poc i amb la nostra defensa aconseguim parar el allau ofensiu i tot i acabar per sota el primer quart acabem amb sensacions positives. Al segon millorem certs desajustos i continuem traient armes del seu atac, en aquest quart el seu encert exterior sumat al rebot ofensiu fa que ells es mantinguin al partit, anem al descans amb un avantatge de 9 punts i tot per decidir.

Al tercer quart la solidesa de la nostra defensa es incontestable i tanquem el partit amb cistelles fàcils de contraatac.

L’últim quart és una rèplica del tercer i el partit ja s’acaba amb victòria per nosaltres, només em queda felicitar-vos pel partit i esperar que enteneu quines són les nostres virtuts i quins els nostres defectes i actueu en conseqüència.

1,2,3 As…..