Han jugat:N.Rodríguez (2), A.Cuadrado (7), M.Bescòs (1), I.Chavarria (5), A.Campos (6), A.Baró, P.Vergés (14), L.Herrmann, N.Rosillo (6), J.Jou

Parcials 8/7 13/15 8/18 12/14Tirs Lliures 5/14Triples 6 ( 2 A.Campos, 2 P.Vergés, 1 A.Cuadrado, 1 I.Chavarria ).

Siguent la meva última crònica m’agradaria parlar del partit i dels meus jugadors, que per a mi han sigut tots ells molt especials.

Sobre el partit, vàrem plantejar un partit destructiu, sabíem del seu poder ofensiu i hem aconseguit neutralitzar-lo els dos primers quarts amb una defensa zonal que hem fet que marxessin a la mitja part amb 22 punts, el problema és que el nostre atac ha estat més pobre encara amb 21, però si que els varem obligar a demanar dos temps morts per intentar trobar solucions al nostre plantejament.A la represa varen ser un vendaval degut en part en que varem abaixar els braços i la intensitat, i s’hi afegim el lamentable percentatge de tir durant el partit, es feia impossible de poder aixecar el resultat.Derrota més que justa contra el millor equip del grup.

NIL RODRÍGUEZ Que et puc dir Nil, et conec de ben petit i he vist com el nen entremaliat es tornava un jugador ordenat i amb poder de dirigir les tropes.
ÀLEX CUADRADO Alex, ja saps que el feeling amb tu sempre ha sigut molt alt, t’he escoltat quan ha fet falta i aquest últim any se t’ha notat l’inactivitat, però tu i jo sabem el bàsquet que portes a dins.
MARC BESCÒS Marc, t’asseguro que algun dia entendràs el perquè et matxacava als entrenaments, però estic content de la teva evolució, recorda el teu primer entreno i mira’t ara.
ISAAC CHAVARRIA Què puc dir de tu Isaac, que ja no sàpigues? Has notat aquest any irregular, però has sigut sempre una peça clau per a mi, tens molt de bàsquet a dins, deixa que els demés el gaudeixin.
ADRIÀ CAMPOS Adri, estic content amb el que hem aconseguit plegats, per a mi has sigut un repte i crec que almenys confies més en tu mateix, i em fa feliç.
ARCADI BARÓ T’he apretat Arcadi, és el peatge dels nous, vull veure què hi ha dins, ets molt intel·ligent i se que intentaràs cada dia millorar la base que tot just s’ajunta ara, sigues pacient.
PAU VERGÉS El segon Vergès que passa per les meves mans, ets com en Nil, t’he vist créixer i t’has fet un molt bon jugador, fins convertir-te en la pedra angular de l’equip, tens un físic privilegiat per jugar a bàsquet, no ho oblidis mai.
LEO HERRMANN Leo, ens ha faltat temps, ets com en Marc l’any passat, per això tinc clar que si no desisteixes l’any que ve quan et vingui a veure em sorprendràs.
NIL ROSILLO Rosillo, si millorem les finalitzacions tot arreglat, però estic molt content amb tu, perquè el que no et sortia en atac… t’has deixat la pell en defensa, gràcies per intentar donar-me el millor de tu.
JAN JOU Ai Jan, no saps les ganes que tenia de fer-te canviar el teu tarana, tens més bàsquet a dins que la majoria, però per una estranya raó et costa moltíssim treure-la, et vull veure jugant a bàsquet, pensa-hi.
HUGO SALVADOR Hugo, ets un tros de jugador, però també ets com un volcà a punt d’esclatar, si guanya dins del teu cap el Dr. Jeckyll, disfrutaràs com un “enano” jugant a bàsquet,no deixis sortir en Mr. Hyde.
PEP BURGAS Pep, sabia que t’havia de convocar amb els grans perquè sé que quan vols ets un jugador important, sigues serio (només a la pista), i fliparàs amb els resultats.

ALBERT GUALDA Albert, ja saps com d’important has sigut per a mi tots aquests anys, de vegades m’oblido que aquells nens, ja son uns nois que aviat es faran homes.No t’enfadis, al final vares prioritzar i hem de ser responsables de les nostres decisions, algun dia ho podràs fer anar tot, de mentres el primer és el primer.

També per acabar m’agradaria agrair a en Pep Bruguera, el seu suport, segurament si no hagués sigut per ell no hagués pogut fer-ho tot sol.

No voldria oblidar-me de tots els que heu estat al meu costat aquests anys a Vilafant i m’heu vist créixer, primer com ajudant i després com a primer entrenador.Francis, Jordi Burgas, Jordi Mallorquí, Jordi Chavarria, Àfrica, i molts altres, han sigut molts anys i m’emporto un record i una experiencia inoblidable.

Heu sigut part de la meva vida.

Li desitjo molta salut al Bàsquet Vilafant, ens veiem a la grada!!!