Tornem a perdre un partit ajustat, encara ens costa jugar finals ajustats, els nervis poden més que el bàsquet que tenim i de moment no sabem controlar el nostre cap.

Aquesta vegada el comencem bé i anem al final del primer període 1 a sota gràcies a una bona reacció seva. Al segon amb molt de treball i esforç aconseguim decantar el marcador del nostre costat amb una diferència de 4 punts 37-41.

Al tercer intentem trencar el partit, però res més lluny de la realitat, és convertirà en el nostre pitjor quart i el parcial de 22-13 ens deixa molt tocats, no tant per la diferencia, al final anem 5 a sota al final del quart com per l’estat anímic que ens provoca.

Tot i això encara tenim benzina per intentar emportar-nos el partit i a base de picar pedra i paciència ens fiquem 66-64 a 5 mini del final, a partir d’aquí cara o creu i torna a sortir creu, la suma de decisions i encerts de cada equip es el que mostra el marcador, i ells són capaços de portar-se la victòria en un partit que com a mínim avorrit sembla que no ha sigut