Han jugat: A.Gualda (9), I.Font (1), A.Cuadrado (6), M.Bescòs, I.Chavarria (19), H.Salvador (5), P.Vergés (15), A.Campos. Tirs lliures: 8/14. 3 Triples: (2 I.Chavarria, 1 P.Vergés)
Parcials: 21/13 14/12 15/14 14/16
Dur partit el d’aquest diumenge a Porqueres. Estàvem avisat després de la pallissa que ens varen regalar a la nostra pista.
Un equip molt físic, més gran tant de tamany com d’edat, amb molt de bàsquet que sabíem que per fer un partit digne ens hauríem d’exigir el nostra bàsquet de les millors tardes. I així ha estat, defensant a l’home els primers 30 minuts per acabar l’últim quart amb una intensa defensa zonal.
Comencem a entendre a què juguem i ens ho comencem a creure, amb aquest joc pensava que aquest any seria d’aprenentatge i el proper de diversió, però us he vist jugant un bàsquet més que vistós que ha sorprès al contrari que en diverses ocasions s’ha vist obligat a parar el partit amb temps morts veien que ens acostem a 4 punts a falta de 8 minuts.
Unes darreres jugades una mica afortunades per part seva i males accions per part nostre han deixa’t la diferència en 9 punts i fent que l’últim parcial fos nostre.
Com ja he defensat més d’una vegada m’agrada el bàsquet que juguem, falta més aportació de dos dels nostres jugadors que tot i no apartar en atac, si que ho donen tot en defensa.
A veure si recuperem l’efectiu lesionat des de l’inici de la temporada que serà aire fresc tant per la moral de l’equip com en les rotacions que de vegades son un pèl curtes.