Han jugat: J.Jou (0), N.Rodriguez (4), A.Cuadrado (9), M.Bescòs (3), I.Chavarria (10), A.Baró (0), P.Vergés (11), A.Campos (0), Leo Herrmann (0), N.Rosillo (2), H.Salvador (14), P.Burgas (6)

Tirs lliures. 5/13; Triples 8:   3 (A.Cuadrado), 2 (P.Burgas), 2 (I.Chavarria), 1 (M.Bescòs)

Parcials: 8/12, 14/14, 14/16, 4/17

 

Molt bon partit el que hem jugat aquesta tarda de dissabte a Porqueres, sabíem de la dificultat del rival i que tenim que jugar molt seriosos per poder competir en tot moment.

I així ha sigut, ens hem refet de un primer parcial de 4 a 0, que semblava que seria l’inici d’una tarda nefasta per a nosaltres, però res mes lluny de la realitat.

Recuperem el parcial i inclòs marxem amb +4 al final del primer parcial.

El segon quart no es decanta a favor de cap dels dos equips i s’imposen clarament les defenses als atacs i marxem al descans amb un 22-26 al nostre favor.

A la represa segueix la mateixa tònica, igualtat i intercanvi de cops que ens afavoreix per el petit avantatge que portem acumulat.

Però a l’últim quart i fent molt poques rotacions de jugadors, pugem el nivell defensiu i deixem al contrari amb només 4 punts en el període, un parcial de 4 a 17, deixa veure que el resultat final no es ni molt menys lo que es va veure a dins de la pista.

Un partit molt igualat i disputat.

Felicitar ambdós equips per la bona tarda de basquet.

Felicitar també al meu equip per la bona feina feta i per no perdre-li la cara al partit en cap moment.

Seguim així nois.