FD CASSANENC – 45 – Saubí (7), Porcell (6), Rubio (3), Garcia (4) i Ramirez (18) – cinc inicial – Carreras (0), Teixidor (0), Torres (7), Albacete (0). 3/12 TL, 8 Triples (4 Ramírez, 1 Saubí, Porcell, Garcia i Torres), 13 Faltes Personals, Eliminada Porcell al 34’.

REALE BÀSQUET VILAFANT – 66 – Íngrid (9), Núria (15), Eva (6), Gisela (6) i Xènia (8) –cinc inicial – Maria (6), Estel (4), Mar (4), Alena (2), Martina (6). Baixes; Mariona i Núria Feng. 9/14 TL, 1 Triple (Íngrid), 15 Faltes Personals, Eliminada Maria al 39’.

Parcials; 16-17, 5-21, 5-14, 19-14

Wowwww. Pell de Gallina. Així em vaig sentir durant uns minuts del 3r quart. Si l’altre dia comentava que la defensa contra Sant Celoni era el mirall (tot i que la d’ahir encara va ser millor), l’atac de molts minuts del partit va ser el que en el meu imaginari voldria que fos sempre. I us puc assegurar que fa poques setmanes mai m’ho hauria imaginat. Crec que la suma de l’adaptació de les de 2003 a la categoria i el canvi de xip mental de les 2002 ho està fent possible.

Vam començar com sempre (això encara ho hem de millorar), a veure-les venir, com si el que us expliquem de les rivals ho haguessiu de patir per comprovar que tenim raó. “4 tiradores de 3, ni un metre”, doncs va, 3 surten de titular i 3/3 de triples, un cada una d’elles i 13-7 al 6’. Llavors, quan hem sortit als tirs, ens agafaven els rebots i falta de tir cada cop i 16-11 al 7’, però allà entre rotacions dels dos equips i un augment en la intensitat defensiva hem explotat el partit. Parcial de 8-41 en els següents 19’. Primer per remuntar el partit abans d’acabar el primer quart i llavors un 2Q amb 5 atacs
consecutius anotant per agafar un +10 i com que en defensa hem estat perfectes no hem parat d’anotar ni tan sols davant la seva defensa zonal. Al descans +17.

Comencem al 3Q igual que acabem el segon i al 26’ +28 i allà entre cansament i un punt de geni de les locals, ens ha costat més anotar però allà m’he meravellat. No les fiquem però tenim agafant el pols al partit, ataquem llarg i amb sentit, i juguem fins acabar la possessió, ENS FEM GRANS !

El darrer quart ha estat un tràmit que tot i treballar molt la seva pressió generava situacions de bàsquet fàcils a una i altra banda sense afectar ni la nostra actitud ni la nostra concentració.
Una altra passa endavant, noies

Felicitar-vos, pel treball, l’actitud i la victòria. Ens veiem dimarts.