Aquest cap de setmana teníem doble jornada, dissabte amb el CEB Girona i diumenge amb el CB Salt. Dissabte acabava el partit dient-vos que a vegades es guanya havent jugat malament i a vegades perds havent fet un gran partit. I això és el que ens ha acabat passant.

El partit amb el CEB Girona va ser molt espès. No vam aconseguir jugar còmodes a pista, ni vam lluitar tot el que podíem i tot i que el resultat pot semblar una altra cosa, el cert és que no va ser un bon partit. Vam badar molt en defensa, ens van guanyar moltes vegades l’esquena i, en atac, ens vam precipitar tant a l’hora de passar la pilota com en moltes finalitzacions.

El partit amb el Salt ha estat l’altra cara de la moneda. Avui sí que del minut 1 al 40 heu anat a mil i han estat petits detalls els que han decantat la balança cap al Salt. Hem jugat a un ritme altíssim i heu lluitat totes les pilotes possibles. Ens ha faltat un punt de calma en algun moment i estar, en alguns moments, més atents a les ajudes. Però ha estat el partit més complet de la temporada i, segur, que un dels que des de la grada s’han gaudit més.

Aquesta primera fase hem tingut la sort de competir amb tres equips que han treballat molt a cada partit, i durant els 40 minuts, i això ens ha ajudat molt a millorar. Esteu fent una molt bona temporada i encara ens queden tres caps de setmana plens de bàsquet. Així que  felicitar-vos per la gran temporada que esteu feu, descanseu i espero que tots els lesionats us pugueu recuperar ben aviat!