Han jugat: Manel, Biel, Èric F., Xavier, Ian, Marc, Dídac, Guillem i Albert.

Parcials: 17-34, 12-37

Aquest diumenge hem anat fins a Begur per a jugar el nostre partit. El primer que us hem dit és que si un diumenge fèiem dues hores de bus per anar a jugar era per dues coses: una, evidentment, passar-nos-ho bé, i l’altra perquè ens havia de servir per aprendre. La idea era intentar treballar tot allò que ens costa, però, la veritat és que aquest partit ens ha servit per a mostrar-nos realment quines són les nostres mancances i com de grosses es veuen quan no treballem.

Hem sortit a mig gas, poc atents en defensa i molt tous a l’hora d’entrar. Quan hem sortit bé en contraatac, hem finalitzat, en general, bé, tot i que hem fallat algunes cistelles molt fàcils. En estàtic, ha estat un drama; us hem demanat moviment però us ha costat moltíssim moure-us cap a cistella sense pilota, tot i que les vegades que ho hem fet, han acabat molt sovint en bàsquet. En defensa, el problema ha estat sobretot l’actitud. Baixàvem lents a defensar, estàvem pendents només del nostre defensor, oblidant-nos sovint de la pilota, i alguns de vosaltres us manteníeu a dos metres del vostre deixant-lo rebre sense cap dificultat.

Esperem aprendre la lliçó perquè si no som capaços de sortir concentrats des del minut 1 i treballar fins el final del partit, avançarem poc. Sabem que podeu fer-ho, així que ja sabeu què toca, treballar i treballar, ens veiem dimarts!