BÀSQUET VILAFANT – 76 – Manel, Neó, Rubén, Enric, Àxel, Arnau, Pol, Bernat, Martí i Galdric. 11/22 TL, 3 Triples (Enric) 23 Faltes, Eliminats Manel al 15’ i Martí al 36’.

CB SALT – 74 – 11/27 TL, 1 Triple, 18 Faltes, Cap Eliminat.

Parcials; 17-13, 25-17, 17-15, 13-27, TE (4-2)

Gran partit el que hem gaudit avui a Vilafant. Hem buscat variacions en el sortides i en les defenses que ens han funcionat realment bé durant els 3 primers quarts, permetent-nos guanyar-los tots i acabar +14 el 3Q i realitzant a estones un bàsquet d’alt nivell tant defensivament com en circulació de pilota en atac, buscant sempre les millors opcions, i tot això davant segurament l’equip més en forma de la lliga i del jugador més determinant.

Però llavors se’ns han apagat les llums. Hem tornat a jugar amb por igual que la setmana passada i els hem permès córrer, cosa que no havien fet en tot el partit i en només 5’ hem perdut tot l’avantatge. Ni temps morts ni canvis feien millorar el panorama però mai se’ns han posat pel davant i en una darrera embranzida hem arribat al +5 ja al darrer minut del partit. Allà, els nervis ens han fet triar les pitjors opcions i portar el partit a la pròrroga.

Afortunadament en el temps extra, hem tingut menys desencert que el rival i el partit ha caigut del nostre costat.

Que el patiment del final i el mal 7Q no ens deixi veure que en més de 30’ hem jugat un excel·lent partit. Hem de treure pors, guanyar confiança i seguir treballant com ho estem fent les darreres setmanes.

Felicitats per l’esforç i la victòria. Dimarts seguim.