BÀSQUET VILAFANT – 66 – Manel, Rubén, Enric, Àxel, Neó, Arnau, Pol, Bernat, Martí i Galdric. 9/19 TL, 3 Triples (Arnau, Enric i Bernat). 17 Faltes, cap eliminat.
CB ROSES – 50 – 11/22 TL, 1 Triple, 17 Faltes, Eliminat Nicodemus al 32’.

Parcials; 16-11, 14-8, 26-12, 10-19

Hem gestionat el partit força diferent a com ho fem a casa habitualment i hem continuat buscant objectius de partit per seguir treballant les millores que busquem setmana darrera setmana i n’hem obtingut un molt bon resultat.

Com a equip havíem de saber llegir els avantatges que ens donava el rival i ho hem fet de forma brillant en el 1r, 5è i 6è període i hem tornat a treballar a estones però amb molt bon resultat, el treball de cantonades i els talls de costat contrari. Felicitats nois!

Hem jugat un dels partits més complerts de la temporada amb una excel·lent defensa durant els 2 primers quarts i un molt bon atac al 3er quart. Seguirem buscant aquestes  millores que ens donen més concentració i aquesta setmana gairebé el ple a nivell individual, però el ple segur d’almenys haver-ho intentat.

I si hem de buscar un però serà que no hem pogut mantenir el nivell fins al darrer minut. Ens han sobrat 2-3’. I ja sabeu com es millora, treballant al 100%, als entrenament, sense buscar excuses i buscant donar el millor de nosaltres.

Felicitats pel partit. Ens veiem dimarts.