BÀSQUET VILAFANT – 65 – Manel, Rubén, Enric, Àxel, Neó, Arnau, Marc, Pol, Bernat, Galdric. 8/22 TL. 5 Triples (3 Neó, 1 Rubén, 1 Manel), 26 faltes.

CB ADEPAF BLANC  – 64 – 12/34 TL, 2 Triples, 23 faltes.

Sabíem que seria un partit molt difícil i que l’Adepaf sortiria a totes i tot així hem sortit a veure-les venir. El primer quart l’hem salvat una mica gràcies, i sobretot, a alguna acció individual, però al segon, això ja no ens ha salvat i hem encaixat un contundent 5 a 16, que ens deixava a 11-24.  Poc encert en atac i poca intensitat en defensa. L’Adepaf jugava a mil i nosaltres semblava que encara havíem d’engegar. Ho hem fet a partir del tercer quart i ens ha costat molta feina de formiguetes apropar-nos al marcador, perquè tot i que jugàvem millor, que en defensa érem una mica més intensos, ells no afluixaven. A partir del sisè quart, i ja fins el final, ens hem trobat molt més còmodes a pista, hem aconseguit igualar la intensitat i a partir d’una bona defensa, la cistella se’ns ha fet més gran. Acabem el setè quart amb un espectacular triple d’en Manel, que ens deixa 58-61, el més a prop que hem estat en tot el partit. Un bon inici del vuitè quart decanta el partit al nostre favor, amb un altre triple, que ens posa per primera vegada davant en el marcador. L’última cistella de joc i encara quedaven més de tres minuts de partit. La nostra precipitació i la manca d’encert de l’equip rival fan que el partit s’acabi amb aquest 65-64.

Sou infantils i ja hem de tenir clares algunes coses: la primera i més important és que per jugar bé s’ha de treballar bé, per art de màgia no sorgeixen les coses, i no podem permetre’ns ni sortir desconnectats als partits ni baixar els braços quan les coses no surten bé. La segona, és que un partit comença al minut 1 i s’acaba al minut 40; 40 minuts que demanaran el nostre esforç màxim en totes les accions del partit. I la tercera, que ja anirem aprenent a mesura que ens fem grans, és que hem de fer servir més el cap per aprendre a llegir millor les situacions de partit. Estem convençudíssims que podem fer-les totes tres, així que ens hi posem de valent?

Felicitats per l’esforç, ens retrobem dimarts!