Bàsquet Vilafant Blau – 103: Manel, Biel, Èric S., Èric F., Ian, Marc, Dídac, Pol, Guillem i Albert. 24 faltes d’equip. 13/24 TL, 4 triples (1 Dídac, 1 Èric S., 2 Albert)

Parcials: 26-13, 17-12, 33-14, 27-21

Segur que des que éreu petits i vau començar a jugar a bàsquet ens heu sentit dir mil vegades que el resultat no és el més important; que a vegades pots perdre, però haver fet un gran partit i sortir amb un gran somriure de la pista, i d’altres, pots guanyar sense haver jugat bé i no estar tan contents com voldríem. Doncs, això és el que ens ha passat aquest dissabte.

El resultat no ens pot fer oblidar que la majoria de quarts no hem jugat com sabem fer-ho, que ens ha faltat ritme en molts trams del partit i que ens hem encomanat del ritme del Llançà. Hem començat bé, però al tercer quart hem donat el partit per acabat i hem anat a batzegades. Per sort, després de demanar un temps mort i parlar-ne al cinquè i sisè quart hem reaccionat i hem tornat a córrer i a pressionar en defensa. Veníem d’un partit espectacular a la pista del CB Bescanó, on vam veure la nostra millor cara, i el partit d’ahir ens ha deixat un regust agre-dolç perquè podem jugar molt millor del que ho vam fer. Tot i així, hi ha hagut coses bones: hem vist jugadors que han fet una passa endavant i comencen a creure’s que poden participar molt més del joc, i algun altre, que tot i que el joc no era lluït, i com a equip no funcionàvem, no ha deixat de lluitar cada quart que ha estat a pista. Cal que ens hi tornem a sumar tots!

Ens retrobem dimarts!